Wednesday, 14 August 2013

ARBA TERIMA EMAS SEBAGAI MODAL???

Assalamualaikum Sahabat...

Dah puasa 6 ke? Yang belum bermula tu eloklah ceng gear 1. Fadhilat puasa syawal ni sahabat2 dah sedia maklum. Begitu jugak hukum2 yang berkaitan dgnnya. Kalau x clear bolehlah bertanya kepada yang tahu. 

Ada ramai jugak sahabat2 yang bgtahu tak ada duit nak join ARBA. Personal loan pun dah susah nak buat sekarang nih. Syarat drp Bank Negara amat ketat. Ramai yang tak lepas. Jadi ada cara lain tak nak join?? Jawapannya ADA.. Sahabat2 boleh menggunakan emas yg duk simpan kat peti besi tu. Syarikat akan terima mengikut harga tertinggi pasaran dan boleh ditebus semula dalam masa 6 bulan dengan nilai yang sama. Tiada sebarang kos tambahan.

Daripada emas tu tersimpan tanpa sebarang hasil, eloklah sangat simpan di ARBA. Dapat bonus mingguan, bulanan dan 3 bulan sekali. Silap hari bulan boleh beli emas lain buat tambahan koleksi kalau mahu dengan menggunakan bonus ARBA. Ambo hanya tunjuk jalan. Terpulang kat sahabat2 lah nak pilih. Selamat beramal belako....

Untuk maklumat lanjut sila hubungi kami
KR Wan Zul 0199845805
Razliza 0199565806
Insyaallah. . Kami akan bantu sedaya mungkin...


Sunday, 11 August 2013

PENCERAHAN PLAN ARBA


Assalamualaikum w.b.t.

Rupa-rupanya masih ramai sahabat2 yang tidak jelas dengan plan arba. Sebenarnya perlukan kepada pencerahan face 2 face kerana pasti kekeliruan berlaku berkenaan persoalan daripada mana datangnya duit untuk membayar balik modal anda beserta keuntungan. Sebenarnya yang anda dapat itu adalah kesemuanya keuntungan. Sebab modal anda kesemuanya anda join beli barang di syarikat. Jumlah barang adalah bergantung kepada pakej yg kita join 100% plan asal syarikat. Keuntungan daripada lot2 tersebut lah yang kita dapat setiap bulan serta pulangan nilai modal di mana lot2 tersebut diuruskan group ARBA dan dibahagikan kepada kita. Inilah yang dinamakan perjanjian usahasama niaga yang anda sain tu. Semua duit anda tak pergi mana2 pon. So disini tiada istilah penghubahan wang haram langsung. Syarikat pula sememangnya ada lesen AJL untuk menerima duit daripada orang awam. Buat apa duit tu? Buat beli barang dekat syarikat le. Kalau tak ambik duit macammana nak beli barang.

Secara ringkasnya, apa yang anda dapat bila join ARBA ialah:

Join 1k
bulanan wajib rm41.25
1 produk
1 kali potensi pendapatan mingguan (jika ada)

Join 3k
bulanan wajib rm123.75
3 produk
1 kali potensi pendapatan mingguan (jika ada)

Join 5k
bulanan wajib rm206.25
5 produk
1 kali potensi pendapatan mingguan (jika ada)

Join 10k
bulanan wajib rm600
10 produk
1 kali potensi pendapatan mingguan (jika ada)
1 kali bonus CTO setiap 3 bulan

Jika join besar. Darablah sendiri dengan nilai yg join 10k tu. Contoh, join 70k. Pendapatan bulanan wajib RM4200. Dapat 70 produk dan 7 kali potensi pendapatan mingguan. 7 kali potensi pendapatan CTO 3 BULAN SEKALI. untuk  figure yang lain tu boleh jenguk balik post pertama ambo.. TQVM

Thursday, 8 August 2013

BAGAIMANA BERSEDEKAH JARIAH DENGAN ARBA


Assalamualaikum.

Alhamdulillah. Terlebih dahulu ambo sekeluarga ingin mengucapkan selamat hari raya dan maaf zahir batin kepada sahabat2 dan sanak saudara yang mengenali kami. Semoga segala amalan yg kita kerjakan pada bulan ramadhan yang lalu dapat diteruskan pada bulan syawal ini dan seterusnya sampai kita MATI. Istiqomahlah. Insyaallah.

Salah satu amalan yang sering kita war war kan pada ramadhan yang lalu ialah sedekah jariah. Di ARBA, hal ini amat di titik beratkan. Ada yang berkata, kami duit dah banyak. Nak buat apa lagi join ARBA. Kami nak tumpukan kepada amalan akhirat dan sedekah. Dipendekkan cerita, mari sini ambo bagitau macammana nak bersedekah tanpa mengganggu langsung amalan seharian dengan ARBA.

Anda kata anda kaya. Alhamdulillah. Senang cerita anda sain perjanjian join 50k. Setiap bulan anda wajib dapat 3k. SEDEKAHkanlah kat mana2 yang anda mahu. Anda ada 5 kali potensi pendapatan mingguan (Setiap 10k satu akaun. 50k = 5 akaun) Jika ada SEDEKAH lagi. Bonus CTO pon darab 5 jugak. SEDEKAH lagi. Produk dapat 50 unit. Katakan 20 unit anda guna sendiri suami isteri untuk setahun. Baki 30 unit SEDEKAH kepada sesiapa yang memerlukan. Cukup setahun modal 50k anda dapat semula. Jika anda berminat untuk teruskan usahasama, sain lagi perjanjian utk setahun lagi. Proses di atas berterusan sampailah anda jemu bersedekah. (Jemu ke?)

Ada tak ambo bercerita suruh anda cari org jual barang maintain bulanan hadir kursus seminar kelas dan segala macam mak nenek? TIDAK ADA LANGSUNG. Jadi, dengan join ARBA adakah aktiviti zikir anda terganggu? Kelas mengaji anda terbengkalai ke? Tepuk dada tanya selera. Terpulang kepada anda untuk menilai. Itu baru 50k. Kalau 100k.. 200k.. bayangkan banyak mana sumbangan anda kepada umat. Disinilah tujuan sebenar ambo bersungguh-sungguh dengan ARBA. Sebelum ini dengan syarikat MLM lain tiada peluaang sebegini.

Jangan bertangguh lagi. Hubungi ambo untuk set appointment. Hanya 5 minit penerangan yang pasti tidak merugikan anda.

KR Wan Zul 0199845805
Razliza 0199565806

Wednesday, 7 August 2013

INFORMASI PRODUK, PENGETAHUAN DAN PENGGUNAAN

Assalamualaikum. 

Nampaknya sedikit kelapangan masa telah dikurniakan oleh Allah SWT untuk bercerita tentang kehebatan produk2 berkualiti antarabangsa kami. Terdapat 6 killer product yang akan menjadi milik anda jika join ARBA.








Pemakanan adalah asas kepada kesihatan dan proses tumbesaran. Nutrien yang diambil daripada makanan akan diproses oleh sistem badan untuk pelbagai tujuan seperti penjanaan tenaga, tumbesaran sel, dan juga imunisasi untuk melawan serangan bakteria, virus dan pelbagai penyakit.

Walaubagaimanapun, gaya hidup masa kini banyak mendedahkan para pengguna kepada amalan pemakanan yang kurang baik seperti pengambilan lemak, minyak, gula yang berlebihan dan juga pemakanan yang tidak seimbang. Justeru itu, pelbagai penyakit kronik seperti kencing manis, obesiti, sakit jantung, buah pinggang, stroke dan pelbagai lagi telah menjadi begitu sinonim dengan masyarakat masa kini.

Jadi, bagaimanakah mengatasi permasalahan ini?

Dengan pengetahuan yang cukup dan juga amalan pemakanan yang seimbang merupakan langkah asas yang perlu kerana kesan kepada kesihatan badan adalah hasil daripada apa yang kita makan.

Dengan ARBA, kami menjurus kepada sumber alam semulajadi di mana keperluan nutrien yang penting diseimbangkan dalam satu pakej.



Untuk panduan pemakanan untuk segala jenis penyakit yang sahabat2 hidapi, bolehlah menghubungi ambo. Insyaallah ambo akan bantu.

Maklumat lanjut dan testimoni blh jenguk di website syarikat www.cwc.com.my . Tunggu larat ke tak nak baca jela.

Jangan malu-malu. ARBA TELUS, SAH DAN HALAL. Boleh baca balik post yg lepas. Join ARBA, sahabat2 dapat bonus mingguan, bulanan, CTO 3 bln sekali, produk2 kesihatan kecantikan PERCUMA dan yang paling penting sahabat2 TIDAK PERLU BUAT APA2 PON. Tiada cari orang jual barang maintain bulanan meeting seminar kelas dsb. Terpulang kepada sahabat2 untuk memilih.

Hubungi:

KHALIFA RINGGIT WAN ZUL 0199845805
RAZLIZA 0199565806




Tuesday, 6 August 2013

Musykil? Tak yakin? Tak jelas? Anda bertanya. ARBA jawab.

Assalamualaikum..

Hari terakhir ramadhan. Kita tak tahu apakah dapat bersua lagi dengan ramadhan tahun depan. Usahkan tahun depan, esok pon belum tentu kita hidup. Usahkan esok, Nabi Muhammad SAW bersabda, kaki yang Aku angkat ini, Aku tak boleh jamin aku dapat angkat. Aku juga tak boleh jamin dapat letakkan kaki semula. Siapa kita untuk menjamin sesuatu benda. Ini akidah.

Berbalik kepada persoalan sahabat2 sekalian, di sini dikumpulkan dan disertakan jawapan. Semoga bermanfaat. Sama2 kita membebaskan kewangan kita bersama ARBA.

1. Kenapa pendapatan tinggi? Ini macam investment je
Jawapan: Kita berurusan terus dengan syarikat. Tiada orang tengah. ASB dapat 8% setahun sbb kat tengah tu macam2 ada. So belen baru kita punya. ARBA 8% sebulan boh. Terpulanglah kepada sahabat2 nak yang mana.
Plan ARBA sememangnya dicipta khas seolah-olah macam investment dan ditujukan khas untuk penggemar investment diluar sana bertujuan mengelakkan mereka daripada duk join investment merapu. Hakikatnya ARBA 100% MLM. ARBA MEMANG UNIK.

2. Halal ke? Riba macam mana?
Jawapan: Sudah tentu HALAL. Majlis fatwa kebangsaan dah gezet MLM halal. Siapalah kita nak pertikai keilmuan mereka. Tapi masih lagi ada yang tak puas hati. Jadi, ada 2 lagi kaedah. Kita akad jual beli terus produk mengikut pakej kita join dan syarikat bagi hibah selama 12 bln. Alah.. Macam beli peti ais. Siap percuma servis selama setahun dan jaminan tu. Tak puas hati lagi! Boleh juga beri hutang kepada syarikat tanpa akad(mazhab syafie). Yang syarikat nak bg produk n bonus mingguan dan bulanan tu cerita lain. Sain aggrement tu bukan akad. Kalau tidak kita tak payah la mengadap tok imam. Isi borang je dah kira sah le.

Kalau tak jelas boleh jengok www.e-fatwa.gov.my

3. Boleh ke fix income?
Jawapan: Sebenarnya ada lagi pendapatan mingguan dan CTO yang jumlahnya tak tahu berapa. Fix ke? Anda sendiri rasakannya setelah bersama kami. Itu belum lagi masuk bonus2 lain.

4. Ada tak perjanjian atau apa-apa sandaran?
Jawapan: Ada. Perjanjian hanya ditandatangani diantara kita dan CEO syarikat sahaja. Baru kemas keming. Hanya CEO sahaja yang ada power utk arahkan syarikat bayar kepada kita jika ada apa2 berlaku. Kita pula boleh pegang CEO. Lagipun syarikat wajib ada rm1.5j modal yg tak boleh usik khas untuk kita jika ada apa2 berlaku. Ini syarat KPDNKK. Jika syarikat non bumi kena ada 3 juta modal xleh usik syeikh. Dont worry deh.



5. Saya duk jauh. Macammana nak join? Produk dan aggrement macammana?
Jawapan:Jika yakin, bankin duit kepada saya. Nanti saya akan uruskan pendaftaran. Kena daftar cepat2 sebab hendak menunggu pendapatan yang pertama adalah selepas 40 hari. Bulan seterusnya setiap 30 hari. Aggrement dan produk akan di pos atau by hand dalam masa sebulan. Biasanya saya akan bg by hand. Kalau sabah sarawak baru saya pos.

6. Berapa lama dah ARBA?
Jawapan: bermula lepas raya haji tahun lepas 2012. Kita antara yang terawal. Jangan lepaskan peluang ini. Sehingga 7.8.13, baru lebih kurang 600 ahli.

7. Macammana nak jadi khalifa ringgit?
Jawapan: anda cuma kena pastikan direct sponsor anda berjumlah 100k. Tiada had masa. Tak kira berapa orang. Kalau anda taja hanya seorang kawan dan dia join 100k, anda layak. Cuma dalam masa 2 3 bulan lagi, had kelayakan mungkin akan dinaikkan hingga 300k atau 500k tajaan. Baik anda cepat.

8. Apa kelebihan khalifa ringgit?
Jawapan: 1% daripada group sale setiap bulan. Jika group sale mencecah 300k untuk bulan tersebut, anda terima 20k insentif dr syarikat. Juga dapat CTO KR setahun sekali. LUMAYAN!!!! jom kita sama2 target jadi KR

9. Apa akan jadi jika suatu hari nanti tiada orang dah yang join ARBA?
Jawapan: Tiada masalah. Syarikat akan habiskan baki perjanjian orang yang terakhir. Dan akan menamatkan program ARBA. Jika anda tidak mahu menunggu lama. Batalkan jelah perjanjian. Ambil modal pasif anda. Tetapi, program seunik ARBA insyaallah akan subur mekar. Cuba tengok syarikat MLM lain. Tetap subur walaupon dah 20 tahun dan produk dah macam tak laku. Contoh berlambak depan mata. Cuba rajinkan diri untuk selidik

10. Dengar cerita boleh guna emas untuk join ARBA. Betul ke?
Jawapan: Ya. Ikut nilai semasa dan yang tertinggi. Emas boleh ambil semula. T n C

Cukup dahulu ambo menjawap persoalan sahabat2. Boleh ajukan soalan. Ambo akan jawab. Insyaallah.  Jika tak boleh jawab, ambo akan rujuk pihak atasan.

Dikesempatan ini ambo ingin mengucapkan selamat hari raya kepada semua sanak saudara dan sahabat handai rakan taulan. Maaf zahir batin....

Hubungi kami untuk maklumat lanjut dan hanya 5 minit pencerahan. Tak rugi pon masa 5 minit anda untuk program seunik ARBA.

KR Wan Zul 0199845805
Razliza 0199565806

Saturday, 3 August 2013

Bismillahirrahmanirrahim. Semoga usaha meningkatkan ekonomi ummah diberkatiMu

       Memperkenalkan sebuah program yang pertama seumpamanya di Malaysia. Sebuah program usahasama perniagaan di mana 100% tiada komitmen daripada anda dan sah di sisi undang-undang serta halal. Inilah dia program yang ditunggu - tunggu selama ini. Inilah ARBA

       Sebelum meneruskan pembacaan anda, suka ditegaskan, blog ini tiada unsur-unsur cari orang, jual barang, maintain pembelian setiap bulan, meeting, seminar, kelas dsb. Yang ada hanya pendapatan mingguan, bulanan, setiap 3 bulan, penggunaan produk percuma dan sedekah jariah bagi yang mampu. Disini juga tiada tempat untuk skim cepat kaya, investment merapu atau seangkatan dengannya walauapapun tanggapan anda. Ia adalah perkongsian bijak di mana kemasukan semua ahli seluruh Malaysia dihimpunkan dibawah satu kumpulan. Semua penyusunan akaun dan penjualan produk ahli akan diuruskan oleh syarikat yang dibantu sistem yang cekap serta plan perniagaan yang amat menguntungkan. Keuntungan dikongsi bersama ahli.

JOM KITA BERKENALAN

Nama syarikat: Classic Worldwide Corporation (M) Sdn. Bhd
No pendaftaran dan lesen: (773082-M) (AJL 931903)
Website rasmi syarikat: www.cwc.com.my
Alamat: No.210, Aras 1, Jalan Lagenda 8, Lagenda Heights, 08000 Sg Petani, Kedah
Tarikh operasi: 14 Mei 2007

 Mempunyai kilang dan lab sendiri juga di Sg. Petani. Semua produk dihasilkan sendiri dari 1 - Z. Tidak melibatkan pihak lain langsung.



Dr Rozaini Hassan phd
CEO CWC dan pelopor ARBA

HABIS TU APA KAITAN ARBA DGN CWC???

ARBA merupakan group/team penggerak di bawah CWC. Nama ARBA singkatan sempena nama sahabat Nabi Muhammad SAW Abdul Rahman Bin Auf (ARBA). Semoga aura , cara beliau berniaga dan keberkatan perniagaannya menjadi rujukan kita. Insyaallah. 


Pakej ARBA adalah serendah RM1k, RM3k, RM5k, RM10k dan keatas tiada had mengikut kemampuan kita. Semua pakej mempunyai perjanjian usahasama perniagaan selama 12 bulan yang sah (stamping LHDN). PULANGAN MODAL DAN PENDAPATAN BULANAN DIJAMIN...

SMALL PLAN




BIG PLAN


Pada bulan ke 11, syarikat akan menghubungi kita untuk pengesahan sama ada kita ingin meneruskan usahasama atau tidak. Jika:


  1. Teruskan usahasama - sain perjanjian baru dan pendapatan pasif akan disambung untuk tempoh 12 bln lagi. Dapat lagi produk mengikut pakej yg kita join.
  2. Tidak berminat meneruskan usahasama - dapat semula keseluruhan modal. Sekiranya join 10k akan dapat semula 10k.
  3. Ingin menamatkan perjanjian lebih awal, hanya tulis sepucuk surat kepada syarikat dan anda akan mendapat semula hanya modal pasif (75% drp modal keseluruhan anda) secepat mungkin (3 hingga 5 hari bekerja). Modal aktif dikira nilai produk yg kita dapat.
Akaun aktif kita tetap akan menerima pendapatan mingguan sampai bila-bila walaupun kita telah mengeluarkan modal dan membatalkan perjanjian. Ini kerana kita sebenarnya join plan MLM asal dan nama kita akan ada dlm sistem sampai bila-bila.


Contoh perjanjian ARBA

Contoh pendapatan mingguan

DARIPADA MANA DATANGNYA PENDAPATAN MINGGUAN TU???

Salah satu pendapatan mingguan ialah daripada pairing autoplacement. Setiap kali ada kemasukan, lot-lot tersebut akan diletakkan secara automatik oleh sistem. Setiap level akan dipenuhkan dahulu sebelum diletakkan di level yang lain. Ini bermakna dibawah anda akan ada orang walaupun anda tak menaja.


Contoh: A taja B. B akan diletakkan disebelah A. Bukan di bawah A. Begitu juga jika A taja C. C akan diletakkan disebelah B. Setiap kemasukan baru akan diletakkan di tempat yang kosong secara automatik sehingga setiap level penuh.

PERINGATAN!! PENDAPATAN MINGGUAN TIDAK DIJAMIN SYARIKAT. ADA ATAU TIADA. BANYAK ATAU SEDIKIT. BERGANTUNG KEPADA REZEKI ANDA. Tetapi realitinya syarikat membayar puluhan ribu setiap minggu untuk pendapatan mingguan kepada ahli yang layak.

TADI KATA TIADA PENAJAAN. JADI KAMI  WAJIB TAJA ORANG KE???

TIDAK. Pendapatan bulanan akaun pasif adalah tetap diterima anda walauapapun yang berlaku. Cuma syarikat akan membayar bonus kepada sesiapa yg memperkenalkan sahabat2 mereka kepada ARBA sebagai tanda terima kasih. Penaja akan mendapat 2% daripada nilai akaun pasif tajaannya. Bukan sekali, tetapi SETIAP BULAN selagi sahabat tajaannya tidak mengeluarkan modal. Contoh, jika taja 10k, pasif adalah RM7500. 2% drp RM7500 ialah rm150 setiap bulan. LUMAYAN!!!

Sebenarnya syarikat telah melantik org khas untuk menaja dan membuat jualan iaitu KHALIFA RINGGIT ( seperti saya dan sahabat2 saya yang lain). Jadi anda duduk santai di rumah dan nikmati pendapatan mingguan, bulanan dan CTO 3 bulan sekali tanpa perlu buat apa-apa pun. Produk pula percuma siap boleh sedekah lagi. Biarkan kami yang buat segalanya. Tetapi mesti mau ingat lah, KHALIFA RINGGIT ada insntif mereka sendiri yang agak LUMAYAN. Anda berminat ingin menjadi KHALIFA RINGGIT?? Nanti kita sembang kemudian.. hehe


DARIPADA MANA PULA DATANGNYA PENDAPATAN AKAUN PASIF???


Sebenarnya semua duit yang kita labur digunakan untuk membeli produk di CWC. Sebagai contoh, jika anda join 10k, anda sebenarnya membeli 4 lot diamond dan 40 unit produk. 100% mengikut plan perniagaan syarikat yang diluluskan KPDNKK melalui lesen AJL 931903. 1 lot akaun aktif kita dapat (10 Produk) dan 3 lot akaun pasif (30 produk)  akan diuruskan oleh ARBA dimana keuntungan daripada kemasukan ahli dan jualan produk pasif kita digantikan 8% setiap bulan kepada anda.

Katakan 30 produk bernilai rm200 seunit ( harga ahli sebenarnya lebih kurang rm250 seunit).

30 produk = 30×200 = rm6000

Katakan setiap lot akaun pasif anda, purata pendapatan mingguannya adalah rm100 ( daripada analisis syarikat sehingga entri ini ditulis,  purata pendapatan mingguan untuk setiap lot adalah rm195)

3 lot = rm300 seminggu × 4 minggu = rm1200 sebulan

Rm1200 × 12 bulan = rm14400 setahun


Jualan produk rm6000 + rm14400 = rm20400

Modal anda = rm10k
Pendapatan bulanan anda = rm600×12= rm7200
Jumlah yang perlu dibayar syarikat kepada anda = rm17200
Keuntungan syarikat = rm20400 - rm17200 = rm3200

RM3200 adalah keuntungan minimum syarikat untuk setiap kemasukan rm10k. Kalau 10 orang? 100 orang?? 1000 ??? Anda kiralah sendiri. Syarikat sememangnya mampu membayar balik modal dan pendapatan bulanan anda mengikut perjanjian. Itu baru kira 2 kaedah. Syarikat ada pelbagai kaedah lagi daripada plan asal CWC untuk membayar bonus bulanan anda dan mengembalikan modal anda. Insyaallah.  Kita ada perjanjian yang sah.

CTO TU APA??

Company Turn Over (CTO) merupakan bonus 3 bulan sekali khas untuk sahabat2 yang join 10k keatas. Bonus ini adalah berdasarkan keuntungan syarikat. Contoh: katakan CTO untuk setiap akaun 10k ialah rm150.. jika anda join 50k, anda akan dapat 150x5 = rm750. Kalau anda join 20k, anda dapat rm300. Kalau 100k anda dapat rm1500. YANG JOIN 10K (Diamond) KEATAS SAHAJA. Join 1k, 3k dan 5k TAK DAPAT!!!!

BANK NEGARA TAK KACAU KE BOH????

Satu persoalan mudah tetapi ramai yang sengaja buat payah dan tak percaya apa yang saya cakap. Saya dah pegang prinsip ni sejak 2007. Alhamdulillah tak pernah terkena dengan investment merapu atau skim cepat kayap yang mengarut seperti kambing, cacing, abbfund, eaindeks, buluh kasap, pelaburan emas, swisscash dan beribu-ribu lagi yg sedang menunggu mangsanya.

Sebenarnya mengikut undang-undang di Malaysia, hanya 3 entiti ni sahaja yang boleh ambil deposit orang awam dan membayar bonus atau dividen.

1. Bank dan takaful serta syarikat kewangan berlesen. (Blh rujuk senarai di website BNM)

2. Syarikat SSM yang ada lesen SKIM KEPENTINGAN ( Boleh semak di website SSM)

3. Syarikat yang ada lesen AJL dan koperasi yang sah. (Ada juga syarikat yang menyamar ada lesen ini. Semak betul-betul di website KPDNKK). Peliklah kalau jual barang tetapi tak boleh ambil duit dengan pelanggan. Lesen ini juga membolehkan sesebuah syarikat membayar bonus kepada ahli mengikut plan perniagaan yang diluluskan.

Yang selain daripada 3 di atas, janganlah sahabat-sahabat buat mengarut nak join. Setakat ini kebanyakannya pelingkup duit kita. Cepat atau lambat sahaja. Biasanya BANK NEGARA akan kacau syarikat yang mengambil deposit tanpa lesen dan yang terlibat dengan penggubahan wang haram. Maksudnya duit kita syarikat buat invest ke tempat lain diluar syarikat. Berbeza dengan kami di ARBA. Kami ada lesen AJL dan duit anda sememangnya beli produk kat syarikat je. Semuanya join plan asal. Tak ke mana pun duit kita tu. TIADA PENGGUBAHAN WANG HARAM DAN MENGAMBIL DEPOSIT TANPA LESEN. KITA 100% MLM TERTAKLUK DIBAWAH LESEN AJL YANG DIANUGERAHKAN KPDNKK.

BERMINATTTT!!!!!!

Jangan tunggu lagi. Hubungi saya KHALIFA RINGGIT WAN ZULKIFLY untuk maklumat lanjut dan temujanji. Hanya 5 minit pencerahan yang bakal merubah kewangan anda. Jom kita sama-sama menjana ekonomi ummah dengan ARBA. Di ARBA, kami tunjuk jalan. Anda lalu sendiri.

Nasihat kami, jika ingin merasa kebebasan kewangan di ARBA,
1. Join banyak jika ingin duduk rilek
2. Join sikit tapi taja orang
3. Yang terbaik, join banyak dan taja orang.

Insyaallah.  Kami akan bantu sedaya mungkin.

Wallahua'lam.

Sedikit coret-coret  ARBA.....



KR Tok jogho

Bersama anak isteri


KR Cikgu Wan Zulkifly hihi.......

 At office. ARBA d best



Bakal khalifa ringgit yg tudung biru tu 

 Tidak lupa pada yang memerlukan



Sain jangan tak sain terrrrr........ 


TV1 duk shooting utk rancangan biz malaysia kat kilang




















KR Razliza


Tahniah terrrr



Bakal KR Kak Wan terrrr...


Dr zaini sedang menunjukkan jalan



Tok guru pom guno produk kito deh



Melebarkan sayap ke indonesia



Bantuan tetap dihulurkan

Hubungi kami segera........

KR Wan Zul call/sms/wassap 0199845805
KR Razliza Zainal call/sms/wassap 0199565806